Το eShop μας έκλεισε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα αγαπημένα σας ECOS μπορείτε να τα βρίσκετε στα Σούπερ Μάρκετ και σε άλλα καταστήματα (στα φυσικά καταστήματα και στο διαδύκτιο). Πατήστε στη σελίδα Καταστήματα - Σημεία Πώλησης στο μενού. Πελάτες χονδρικής: στείλτε μας email στο info@ecos.com.gr

Στον «Πράσινο Πατριάρχη» Βαρθολομαίο το ECOS® Award 2019

Ο Αλ Γκορ αναφέρθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ως «ο Πράσινος Πατριάρχης» για την αγάπη του και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας!!! Εμείς τιμούμε αυτή την αγάπη του Παναγιότατου με το ECOS® 2019 Award και η CEO μας Κέλλυ Βλαχάκη-Χανκς επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη, μαζί με τον Άρχον του Πατριαρχείου και εξέχον μέλος της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, Μάικ Μανάτος, να του απονείμει το βραβείο σε ειδική τελετή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος παραλαμβάνει το ECOS® Award 2019.

Η ECOS® Αναγνωρίζει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ο Παναγιότατος, Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος Ι, ο πνευματικός ηγέτης 300 εκατομμυρίων Ορθόδοξων Χριστιανών παγκοσμίως, έλαβε την Παρασκευή το βραβείο ECOS® Award 2019 για την εξαιρετική ηγεσία του για την προστασία του περιβάλλοντος. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης έλαβε το περίφημο βραβείο προς τιμήν των αγώνων του στην περιβαλλοντική υπεράσπιση και για την παγκόσμια επιρροή του για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στην περιβαλλοντική υπεράσπιση ως πνευματικός ηγέτης της δεύτερης μεγαλύτερης Χριστιανικής πίστης, διακηρύσσοντας τη σημασία των πνευματικών αξιών στον προσδιορισμό της περιβαλλοντικής ηθικής και ενεργειών για την προστασία του περιβάλλοντος. Για το έργο ζωής του αυτό για την προστασία του περιβάλλοντος κατέκτησε τον τίτλο «ο Πράσινος Πατριάρχης» από τον τότε αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και συναδέλφο παγκόσμιο ηγέτη στο περιβαλλοντικό κίνημα Αλ Γκορ. Το περιοδικό Time ονομάσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο έναν από τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο (το 2008) για τον «ορισμό του περιβαλλοντισμού ως πνευματικής ευθύνης». Ο ίδιος έκανε την πασίγνωστη δήλωση ότι «το έγκλημα κατά του φυσικού κόσμου είναι αμαρτία».

Η Παρουσίαση του Βραβείου

Το Περιβαλλοντικό Βραβείο ECOS® Award 2019 παρουσιάστηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη στην έδρα του στην Κωνσταντινούπολη, Τουρκία την Παρασκευή από την Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ECOS® – Earth Friendly Products® Kelly Vlahakis-Hanks (https://youtu.be/yvhFqpKfLHc).

Η κα. Βλαχάκης-Χάνκς δήλωσε: “Ο Παναγιώτατος είναι πραγματικά ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του περιβάλλοντος στον κόσμο σήμερα, με τεράστια επίδραση και επιρροή που ενισχύει την ευαισθητοποίηση για την επείγουσα περιβαλλοντική κρίση που αντιμετωπίζουμε και διευκρινίζει την ηθική μας υποχρέωση να δημιουργήσουμε πραγματική αλλαγή για τον πλανήτη μας”.

Επίσης, στην τελετή απονομής του βραβείου παρεβρέθει και ο κος Μάικ Μανάτος, Άρχον του Οικουμενικού Πατριαρχείου και Πρόεδρος της Μανάτος & Μανάτος στην Ουάσινγκτον, ο οποίος είπε: «Με αίσθημα ταπεινοφροσύνης, θεωρούμε μεγάλη τιμή που ο πρωτοπόρος αυτός στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της πίστης λαμβάνει το βραβείο ECOS® Award.

Greening the Orthodox Parish by Frederick W. Krueger με πρόλογο από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Greening the Orthodox Parish. Με πρόλογο του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.

Η Περιβαλλοντική Υποτροφία

«Είμαστε ενθουσιασμένοι επίσης,» δήλωσε ο κος Μανάτος, «να ανακοινώσουμε την ίδρυση της ««Περιβαλλοντικής Υποτροφίας του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου»» – υποτροφία ύψους 1.000 δολαρίων, που χρηματοδοτείται από την ECOS® και την Manatos & Manatos, η οποία θα χορηγείται κάθε χρόνο σε έναν μαθητή από την ιδιαιτέρα πατρίδα του Πατριάρχη την Ίμβρο (Ίμροζ), Τουρκία, που θα γράψει την καλύτερη έκθεση για την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος».

«Tο έγκλημα κατά του φυσικού κόσμου είναι αμαρτία!»

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Chania, Crete, Greece, May 26, 2016: Tourists hike in Samaria Gorge in central Crete, Greece. The national park is a UNESCO Biosphere Reserve since 1981

Το Φαράγγι της Σαμαριάς, Χανιά, Κρήτη

Λίγα λόγια για το ECOS® Award

Η εταιρεία φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων ECOS® – Earth Friendly Products, καθιέρωσε το ετήσιο περιβαλλοντικό βραβείο ECOS® Award για να αναγνωρίσει τους παγκόσμιους ηγέτες που έχουν ισχυρό αντίκτυπο στην προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών της γης. Αυτό είναι το τρίτο έτος κατά το οποίο δόθηκε το βραβείο.

Οι προηγούμενοι παραλήπτες περιλαμβάνουν την Πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι (που κατέχει την υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ γυναίκα στην πολιτική στις ΗΠΑ) και την Γερουσιαστή από την Καλοφόρνια και υποψήφια για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Καμάλα Χάρις.

Kelly Vlahakis-Hanks and Nancy Pelosi - ECOS Award

Η Κέλλυ Βλαχάκη-Χανκς απονείμει το ECOS Award στην Πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόσι

Λίγα λόγια για την ECOS® – Earth Friendly Products®

Μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί πάνω από 50 χρόνια, η ECOS® – Earth Friendly Products® είναι ένας αειφόρος κατασκευαστής και η πρώτη εταιρεία που θα επιτύχει το τρίπτυχο ουδετερότητας του άνθρακα, ουδετερότητας του νερού, και την πιστοποίηση TRUE Zero Waste Platinum. Η εταιρεία χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για να παράξει τα ECOS® φυτικά καθαριστικά στις εγκαταστάσεις της στις ΗΠΑ (Καλιφόρνια, Ουάσινγκτον, Ιλλινόις και Νιου Τζέρσεϋ). Τα προϊόντα ECOS® πωλούνται σε περισσότερες από 60 χώρες και από το 2018 η εταιρεία διαθέτει μια πλατφόρμα παραγωγής και στην Ελλάδα για να εξυπηρετεί τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, και της Αφρικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ECOS® – EARTH FRIENDLY PRODUCTS®

Η ECOS® – Earth Friendly Products® είναι ο κατασκευαστής του ECOS® Laundry Detergent και πάνω από 200 άλλων φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων που είναι ασφαλέστερα για τους ανθρώπους, τα κατοικίδια, και τον πλανήτη μας. Κατασκευασμένα με φυτικά συστατικά προερχόμενα από ελεγμένες πηγές, τα καθαριστικά ECOS® έχουν ισορροπημένο pH, είναι εύκολα βιοδιασπώμενα, εύκολα ανακυκλώσιμα, και δεν ελέγχονται ποτέ σε ζώα. Πάνω από 100 προϊόντα ECOS® έλαβαν την πολυπόθητη πιστοποίηση US EPA Safer Choice, που σημαίνει ότι κάθε συστατικό είναι το ασφαλέστερο στην κατηγορία του και ότι τα σκευάσματα είναι αποτελεσματικά και επιδεικνύουν βιωσιμότητα χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα ή την απόδοση. ECOS®, Baby ECOS®, ECOS® for Pets και ECOS® Pro διατίθενται σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, κλαμπ, άλλα καταστήματα λιανικής και παντοπωλεία, όπως επίσης και σε καταστήματα φυσικών ειδών διατροφής σε όλες τις Η.Π.Α., σε περισσότερες από 60 χώρες, και στο ecos.com.gr και άλλους ηλεκτρονικούς εμπόρους λιανικής πώλησης.

Επιστροφή