Το eShop μας έκλεισε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα αγαπημένα σας ECOS μπορείτε να τα βρίσκετε στα Σούπερ Μάρκετ και σε άλλα καταστήματα (στα φυσικά καταστήματα και στο διαδύκτιο). Πατήστε στη σελίδα Καταστήματα - Σημεία Πώλησης στο μενού. Πελάτες χονδρικής: στείλτε μας email στο info@ecos.com.gr

Από το 1967

Aυτό που υπάρχει μέσα στο κάθε μπουκάλι είναι και αυτό που μετράει. Γι’ αυτό εδώ και 50 χρόνια, από το 1967,  ονειρευόμαστε, δημιουργούμε, και τελειοποιούμε πράσινα, αειφόρα καθαριστικά που δουλεύουν τέλεια και είναι ασφαλέστερα για τους ανθρώπους, τα ζωάκια, και τον πλανήτη μας!

Ως οικογενειακή επιχείρηση, από το 1967, και από τις λίγες που δεν ανήκουν σε κάποια τεράστια πολυεθνική, είμαστε μια ομάδα μητέρων, πατέρων, χημικών μηχανικών, οραματιστών και πρωτοπόρων που υποστηρίζουν με πάθος την ιδέα ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πράσινα προϊόντα καθαρισμού.

Τα ECOS είναι πιστοποιημένα και βραβευμένα από την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Πολιτειών (EPA) με το πολυπόθητο Safer Choice ως η κορυφαία επιλογή στον τομέα της αποτελεσματικότητας και της ασφάλειας των καθαριστικών προϊόντων.

Τα προϊόντα ECOS™ είναι ο τέλειος τρόπος για να προστατεύσετε την οικογένειά σας, τα κατοικίδιά σας, το σπίτι σας, και το περιβάλλον από τα βλαβερά χημικά των συμβατικών απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων!

ΤΜια Πράσινη Ιστορία (A Green Story) είναι μία ταινία βασισμένη στην ζωή του Έλληνα χημικού μηχανικού και επιχειρηματία Ευτύχιου «Van» Βλαχάκη, ενός από τους πρωτοπόρους της πράσινης βιομηχανίας στην Αμερική.

Ο Ευτύχης, που έφτασε στην Αμερική με 22 δολλάρια στην τσέπη, πέρασε δύσκολα χρόνια στο Σικάγο (υπήρξαν μέρες που έπρεπε να κοιμηθεί σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων). Όμως κατάφερε και βρήκε μια δουλειά ως σερβιτόρος σε Ελληνικό εστιατόριο και γράφτηκε και στο Πανεπιστήμιο. Την εταιρεία του την ξεκίνησε το 1967 από το γκαράζ του σπιτιού του και την έφτασε στην κορυφή της βιομηχανίας πράσινων-οικολογικών απορρυπαντικών.

Η σκηνοθεσία είναι του Νίκα Αγιασβίλι και πρωταγωνιστούν οι Εντ Ο’ Ρος, Μάλκολμ Μακντάουελ, Σάνον Ελίζαμπεθ, Λούις Μάντιλορ, Αναμπέλα Σιόρα, Τζορτζ Φιν, Ρότζερ Μπαρτ, Αλέξης Γεωργούλης, Μπίλι Ζέιν. Την ταινία, η οποία προβάλεται συχνά και στην Ελληνική τηλεόραση, μπορείτε να την βρείτε στο Netflix και στο iTunes.

  • Εξαιρετικό προϊόν, είχα σοβαρό πρόβλημα με τα χέρια μου γιατί τα πλένω παρά πολλές φορές τη μέρα, και ότι και να έβαζα από κρέμες, το δέρμα ήταν χάλια. Από τότε που χρησιμοποίησα το συγκεκριμένο προϊόν, τα χέρια μου ως δια μαγείας έγιναν απαλά και δεν το πιστεύω ακόμα !!!! Και όσο για το άρωμα, ειναι υπέροχο !!
    Μαρία Α.ecos.com.gr σχόλιο
  • Όλα τα Προϊόντα είναι καταπληκτικά!
    Άννα Β.facebook comment
  • Εκπληκτικά και "Ελληνικά" προϊόντα και φυσικά μιλάμε για όλη τη σειρά!!!
    Κυριάκος Κ.facebook comment
  • Όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας αλλά και με σεβασμό στα ανήμπορα πλάσματα! Σας προτιμούμε όλο και περισσότεροι!
    Κωνσταντίνος Κ.facebook comment
  • Τα προϊόντα σας είναι υπέροχα!! Καθαρίζουν καλύτερα απ τα κοινά και αφήνουν υπέροχο άρωμα! Από τότε που χρησιμοποιώ μόνο αυτά σταμάτησε η έντονη αλλεργία!
    Βίκυ Π.facebook comment
  • Είναι καταπληκτικά!!!! Το έχουμε δοκιμάσει για τα ρουχαλάκια του μπέμπη μας και πλέον δεν τ' αλλάζουμε!!!!!
    Αναστασία Σ-Τ.facebook comment

εμείς LIKE εσάς, εσείς;