Το eShop μας έκλεισε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα αγαπημένα σας ECOS μπορείτε να τα βρίσκετε στα Σούπερ Μάρκετ και σε άλλα καταστήματα (στα φυσικά καταστήματα και στο διαδύκτιο). Πατήστε στη σελίδα Καταστήματα - Σημεία Πώλησης στο μενού. Πελάτες χονδρικής: στείλτε μας email στο info@ecos.com.gr

Αρχική

ECOS Laundry Line

Αυθεντικά

Καθαρίστε και περιποιηθείτε το σπίτι σας με τη δύναμη της φύσης! Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες.

Αειφόρα

Η προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη μας, η εξοικονόμηση ενέργειας, και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων μας.

Ισχυρά

Καθαριότητα με τη δύναμη της φύσης, για όλα! Από δύσκολους λεκέδες στα ρούχα, μέχρι και επίμονη βρωμιά και λίπη σε πιάτα και επιφάνειες.

Προϊόντα

Απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων

Για Φρούτα και Λαχανικά

Εσείς το είπατε

 • Όλα τα Προϊόντα είναι καταπληκτικά!
  Άννα Β.facebook comment
 • Όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας αλλά και με σεβασμό στα ανήμπορα πλάσματα! Σας προτιμούμε όλο και περισσότεροι!
  Κωνσταντίνος Κ.facebook comment
 • Εκπληκτικά και "Ελληνικά" προϊόντα και φυσικά μιλάμε για όλη τη σειρά!!!
  Κυριάκος Κ.facebook comment
 • Άριστα προϊόντα!
  Έλενα Κ.facebook comment
 • Τα προϊόντα σας είναι υπέροχα!! Καθαρίζουν καλύτερα απ τα κοινά και αφήνουν υπέροχο άρωμα! Από τότε που χρησιμοποιώ μόνο αυτά σταμάτησε η έντονη αλλεργία!
  Βίκυ Π.facebook comment
 • Είναι καταπληκτικά!!!! Το έχουμε δοκιμάσει για τα ρουχαλάκια του μπέμπη μας και πλέον δεν τ' αλλάζουμε!!!!!
  Αναστασία Σ-Τ.facebook comment

Η «κρυφή» δύναμη των ECOS®

Καρύδα

To λάδι καρύδας μπορεί να «επιτεθεί» στα πάντα, μεταξύ άλλων, στα υπολείμματα από σαπούνι, στα λίπη, στους λεκέδες των ρούχων και στους πολύ έντονους ρύπους. Αυτή η δύναμη, είναι ασυναγώνιστη στη φύση!

Λεβάντα

Αυτό το φαινομενικά ντελικάτο φυτό, συνδυάζεται πολύ καλά με τα καθαριστικά συστατικά και βοηθάει στη εξουδετέρωση οσμών, ενώ στην πραγματικότητα έχει και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Μαϊντανός

Εξουδετερώνοντας τις έντονες οσμές, ο μαϊντανός βοηθάει επιπλέον στο φρεσκάρισμα των οικιακών επιφανειών, όπως τα τραπέζια, τα ντουλάπια, τους νεροχύτες, τις μπανιέρες και το γυαλί.

Πατάτα

Οι καθαριστικές ιδιότητες οι οποίες ανακαλύφθηκαν στο αγαπημένο ορεκτικό της Αμερικής και του κόσμου, στη φλούδα της πατάτας, παρέχουν τη δυνατότητα καθαρισμού γυαλιού, ασημικών, ακόμη και σκουριάς!

Πορτοκαλέλαιο

Με το αρωματικό του κίτρο, το πορτοκαλέλαιο είναι ένα από τα πιο ισχυρά καθαριστικά για τα λίπη. Επιπλέον, είναι ένα αποτελεσματικό αποσμητικό που αφαιρεί και τους λεκέδες.

Ξύδι

Φυσικό απολυμαντικό, το ξύδι είναι αποτελεσματικό στη μείωση του λίπους και στην αφαίρεση των λεκέδων. Μπορεί να καθαρίσει, σχεδόν τα πάντα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram στο @ecosgreece

Earth Friendly Products Hellas.
Σόλωνος 69, Αθήνα 10679.
facebook.com/ecosgreece
instagram.com/ecosgreece
youtube.com/@ecosgreece
Τ: +30 210.36.23.614