Το eShop μας έκλεισε. Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας όλα αυτά τα χρόνια. Τα αγαπημένα σας ECOS μπορείτε να τα βρίσκετε στα Σούπερ Μάρκετ και σε άλλα καταστήματα (στα φυσικά καταστήματα και στο διαδύκτιο). Πατήστε στη σελίδα Καταστήματα - Σημεία Πώλησης στο μενού. Πελάτες χονδρικής: στείλτε μας email στο info@ecos.com.gr

5 Χρήσιμα Οικολογικά Tips για τις Διακοπές

Mπήκε φουριόζος ο Αύγουστος και σιγά σιγά οι πόλεις αδειάζουν. Οι παραλίες αλλά και το βουνό για μερικούς από μας, θα γεμίσουν! Τι ωραία! Ξεκούραση και γέμισμα μπαταριών για την επόμενη χρονιά! Εντάξει, αφήνουμε πίσω τη ρουτίνα μας κι αυτό είναι θεμιτό και καλό, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω και τις καλές μας συνήθειες!

Γι’ αυτό:

1. Λέμε όχι στις πλαστικές σακούλες και παίρνουμε μαζί στις διακοπές την τσαντούλα τσέπης μας για τα ψώνια!

2. Λέμε όχι στα πλαστικά ποτηράκια, και ακόμα περισσότερο στα καλαμάκια, και παίρνουμε μαζί μας το δικό μας ποτήρι για τον καφέ, το νερό μας, κτλ. (επίσης, αν δεν το ξέρατε, υπάρχουν πολλών ειδών οικολογικά καλαμάκια!)

3. Αν θα μείνουμε καιρό και χρειαστεί να βάλουμε πλυντήριο παίρνουμε μαζί μας το αγαπημένο μας ECOS (ολόκληρο το μπουκάλι αν έχουμε χώρο ή αρκετό υγρό για όσες πλύσεις χρειαστούμε—πάντα σε επαναχρησιμοποιήσιμο μπουκαλάκι!)

4. Προτιμούμε προορισμούς που δεν θα χρειάζεται να πάρουμε το αυτοκίνητο για να πάμε στην παραλία. Λίγο περπάτημα ή μια μικρή βόλτα με το ποδήλατο είναι ότι πρέπει (με προσοχή όμως στον ήλιο!!)

5. Σκεφτόμαστε από πριν τι θα καταναλώσουμε στο σπίτι, στο ξενοδοχείο, στην παραλία, στην βόλτα μας, ούτως ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα σκουπίδια που θα αφήσουμε πίσω! Θυμηθείτε πρώτα ελατώνουμε την άσκοπη χρήση (πχ. πλαστικά μπουκαλάκια νερού) και μετά ανακυκλώνουμε!!!

Plastic Pollution in Ocean - ECOS Cares

Και κάτι τελευταίο. Ο καθένας μας κάνει ό,τι μπορεί! Ακόμη κι ένα πλαστικό μπουκάλι ή μία πλαστική σακούλα λιγότερα κάνει τη διαφορά!

Καλές και ξεκούραστες . . . οικολογικές διακοπές σε όλους!!

ECOS

Επιστροφή